-28%

WP Dental Glassliner

Glass Liner, diş hekimliğinde kullanılan yüksek mukavemetli ve dentine (dişin ana dokusuna) iyi adezyon sağlayan bir kavite örtücü malzemedir. Radyopak (röntgen filmlerinde görülebilir) özelliklere sahip ve ışıkla sertleşen bu malzeme, diş tedavilerinde kritik bir rol oynar.

Stok kodu: Glassliner-1 Kategoriler: , , Etiketler:

Açıklama

Glass Liner, diş hekimliğinde kullanılan yüksek mukavemetli ve dentine (dişin ana dokusuna) iyi adezyon sağlayan bir kavite örtücü malzemedir. Radyopak (röntgen filmlerinde görülebilir) özelliklere sahip ve ışıkla sertleşen bu malzeme, diş tedavilerinde kritik bir rol oynar. Glass Liner’ın içeriğinde cam ionomer ve florür bulunur, bu bileşenler sayesinde hem dişin doğal yapısına güçlü bir şekilde yapışır hem de diş minesini remineralize ederek koruma sağlar.

Glass Liner’ın doğrudan diş yüzeyine uygulanabilir olması, kullanımını kolay ve etkili kılar. Tüm dolgu malzemelerinin altında kullanılabilecek bu ürün, dolgu işlemi sırasında dentin koruma tabakası olarak işlev görür ve bu sayede dişin daha uzun süre sağlıklı kalmasına katkıda bulunur.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“WP Dental Glassliner” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Glass Liner 1 x 2 ml şırınga + şırınga uçları