-13%

Hahnekratt FiberPost Set

Hahnekratt FiberPost Set, diş hekimliği uygulamalarında kullanılan, üstün çatlama ve yorulma dayanıklılığına sahip bir üründür. Bu set, dentine benzeyen elastik yapısı ile homojen bir uyum sağlar.

Stok kodu: Fiberpost set-1 Kategoriler: , , Etiketler:

Açıklama

Hahnekratt FiberPost Set, diş hekimliği uygulamalarında kullanılan, üstün çatlama ve yorulma dayanıklılığına sahip bir üründür. Bu set, dentine benzeyen elastik yapısı ile homojen bir uyum sağlar. Bu da restorasyonların daha doğal ve sağlam olmasına yardımcı olur. Yüksek mikro kavrama sağlayan yüzeyi, güvenli ve rahat bir yapışma deneyimi sunar, bu da tedavi sürecinde restorasyonların stabilitesini artırır.

Setin içerisinde bulunan keskin ve etkin kesme özelliğine sahip kesim frezleri, hassas ve verimli bir şekilde çalışmayı sağlar. Yüksek radyopak özelliği, röntgen filmlerinde kolayca görülebilmesini sağlar, bu da tedavinin takibi ve değerlendirilmesi için önemlidir. Hahnekratt FiberPost Set, özellikle silindirik yapıya sahip diş kökleri için tasarlanmıştır, bu da çeşitli diş tiplerine uygun kullanım sunar. Bu setin kullanımı, diş hekimliği uygulamalarında dayanıklı ve estetik restorasyonlar sağlar.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“Hahnekratt FiberPost Set” için yorum yapan ilk kişi siz olun

  • HT-Karbon Fiber: 1.857 MPa
  • HT-Cam Fiber: 1.678 MPa