-2%

3m Impregum Penta Soft-Tekli Paket

Impregum Penta Soft-Tekli Paket, diş hekimliğinde kullanılan yüksek kaliteli bir polieter ölçü materyalidir. Bu materyal, Pentamix sistemi ile otomatik olarak karıştırılarak, hem kaşığa hem de şırıngaya kolayca aktarılabilmektedir.

Açıklama

Impregum Penta Soft-Tekli Paket, diş hekimliğinde kullanılan yüksek kaliteli bir polieter ölçü materyalidir. Bu materyal, Pentamix sistemi ile otomatik olarak karıştırılarak, hem kaşığa hem de şırıngaya kolayca aktarılabilmektedir. Tek aşamalı monofaze ölçü tekniği ile kullanılan Impregum Penta Soft, hassas ve güvenilir ölçümler yapılmasını sağlar. Bu özellik, diş hekimlerine karmaşık diş yapılarında bile doğru ve detaylı ölçüler alabilme imkanı verir.

Impregum Penta Soft, kuron-köprü, inley-onley, total-parsiyel ve implant ölçüleri almak için ideal bir seçenektir. Polieter materyalinin hidrofilik, tiksotropik ve snap set özelliklerine ek olarak, yeni jenerasyon polieterlerin avantajlarına da sahiptir. Bu, ölçü materyalinin nemli ortamlarda bile üstün performans göstermesini sağlar ve karmaşık diş yapılarında mükemmel detaylar yakalayabilmesine olanak tanır

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“3m Impregum Penta Soft-Tekli Paket” için yorum yapan ilk kişi siz olun

1 adet baz – 300ml

1 adet katalizör – 60ml