-2%

3m Ketac Cem Plus Easymix Üçlü Paket

Granül toz formundaki bu ürün, karıştırma işlemini kolaylaştırır ve homojen, kremsi bir kıvam elde etmeyi sağlar. Granül yapısı sayesinde toz, kullanımdan önce çalkalanmasını gerektirmez, bu da hazırlık sürecini basitleştirir ve zaman tasarrufu sağlar.

Stok kodu: 56906 Kategoriler: , , Etiketler:

Açıklama

Granül toz formundaki bu ürün, karıştırma işlemini kolaylaştırır ve homojen, kremsi bir kıvam elde etmeyi sağlar. Granül yapısı sayesinde toz, kullanımdan önce çalkalanmasını gerektirmez, bu da hazırlık sürecini basitleştirir ve zaman tasarrufu sağlar. Öbeklenme olmaması, her seferinde doz kaşığı ile aynı miktarda toz alınmasını garanti eder, böylece dozlama sırasında yüksek hassasiyet elde edilir.

Tozun şişeden alınması ve karıştırma sırasında toz oluşmaz, bu da kullanım sırasında ortamın temiz kalmasını sağlar. Flor salınımı özelliği, çürük önleyici etkisi ile öne çıkar ve diş sağlığını destekler. Ürünün oldukça düşük film kalınlığı vardır, bu sayede kuron ve köprülerin dişe daha iyi uyum sağlamasına yardımcı olur ve restoratif uygulamaların başarısını artırır. Ayrıca, radyoopak özelliği sayesinde, röntgenlerde görünür olup, tedavi sürecinin izlenmesine katkı sağlar.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“3m Ketac Cem Plus Easymix Üçlü Paket” için yorum yapan ilk kişi siz olun

3 adet 12 ml likit

3 adet 30 gr toz

3 adet damlalık

1 adet karıştırma kağıdı

1 adet kaşık