3m Clinpro Glycine Prophy Powder (2×160 gr)

Clinpro Glycine Prophy Powder, klinik uygulamalarda uzun bir geçmişe sahip, glycine içerikli bir air-polishing tozudur. Bu ürün, yumuşak ve suda çözünebilir glycine teknolojisi sayesinde, hem supra hem de subgingival bölgelerdeki temizliği nazikçe gerçekleştirmek için idealdir.

Açıklama

Clinpro Glycine Prophy Powder, klinik uygulamalarda uzun bir geçmişe sahip, glycine içerikli bir air-polishing tozudur. Bu ürün, yumuşak ve suda çözünebilir glycine teknolojisi sayesinde, hem supra hem de subgingival bölgelerdeki temizliği nazikçe gerçekleştirmek için idealdir. Supra ve subgingival alanlardaki plağı etkili bir şekilde kaldırmak üzere tasarlanmıştır ve çeşitli air polishing cihazları ile uyumludur, bu da ürünün geniş bir kullanım alanına sahip olmasını sağlar.

Clinpro Glycine Prophy Powder, kuret kullanılarak yapılan geleneksel prosedürlere göre periodontal ceplerdeki biofilmi daha etkin ve diş dokuları üzerinden daha nazik bir şekilde uzaklaştırdığı kanıtlanmıştır. Ürün, aynı zamanda biofilm ve plağı yumuşak kök yüzeylerinden, dental restorasyonlardan, implant yüzeylerinden ve ortodontik braketlerin etrafından güvenle kaldırabilir. Bu özellikler, Clinpro Glycine Prophy Powder’ı diş hekimliği pratiğinde hem etkili hem de nazik bir temizlik çözümü olarak öne çıkarır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“3m Clinpro Glycine Prophy Powder (2×160 gr)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

2×160 gr