-3%

3m Rotomix Rotating Capsule Mixing Devices

Bu cihaz, rotasyon yapan platformu ve aynı zamanda ters yöne dönen kapsül tutucusu ile birlikte en homojen karışımı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu yenilikçi tasarım, materyalin düzgün ve hava kabarcıksız olmasını garantiler.

Stok kodu: 76300 Kategoriler: , , Etiketler:

Açıklama

Bu cihaz, rotasyon yapan platformu ve aynı zamanda ters yöne dönen kapsül tutucusu ile birlikte en homojen karışımı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu yenilikçi tasarım, materyalin düzgün ve hava kabarcıksız olmasını garantiler. Otomatik santrifüj çevrimleri sayesinde, daha yoğun ve homojen bir materyal elde edilir. Karıştırma süresi, CapMix™ ile karşılaştırıldığında ortalama olarak %30 oranında kısalır, bu da süreçte önemli bir zaman tasarrufu sağlar.

Kapsüllerin kolayca yerleştirilip çıkarılabilmesi, cihazın kullanımını son derece pratik hale getirir. Cihazın çok sessiz çalışması ise, işlem sırasında rahat bir ortam sunar. Önceden ayarlanmış karıştırma zamanları (8 ve 10 saniye) ve 1 ile 39 saniye arasında programlanabilen zaman ayarları, farklı materyal ve uygulama gereksinimlerine göre esneklik sunar. Bu özellikler, cihazı diş hekimliği pratiğinde hızlı, etkili ve kullanıcı dostu bir seçenek haline getirir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


“3m Rotomix Rotating Capsule Mixing Devices” için yorum yapan ilk kişi siz olun

1 RotoMix – 230 V/50 Hz