Zhermack Zeta 1 Ultra Alet Dezenfektanı

Zeta 1, tüm cerrahi ve döner aletlerin temizliği için tasarlanmış, aldehit içermeyen bir dezenfektan çözeltisidir. Özellikle, bakterilere, mantarlara, çeşitli virüslere (HIV, HBV, HCV, H1N1, H5N1) ve tüberküloza karşı etkili olacak şekilde formüle edilmiştir.

Currency: EUR

Description

Zeta 1, tüm cerrahi ve döner aletlerin temizliği için tasarlanmış, aldehit içermeyen bir dezenfektan çözeltisidir. Özellikle, bakterilere, mantarlara, çeşitli virüslere (HIV, HBV, HCV, H1N1, H5N1) ve tüberküloza karşı etkili olacak şekilde formüle edilmiştir. Bu geniş spektrumlu etkinlik, sağlık alanında kullanılan aletlerin güvenli ve hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar, böylece hastalar ve sağlık çalışanları için enfeksiyon riskini azaltır.

An economical and user-friendly aspect of this solution is that 1 liter of cleaning liquid can be converted into 100 liters of solution. This is both cost-effective and ideal for long-term use. When used in ultrasonic devices or instrument containers, the solution can maintain its effectiveness for a week, increasing ease of use and efficiency.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Zhermack Zeta 1 Ultra Alet Dezenfektanı”

1 Litre Konsantre