Zhermack Zeta 1 Ultra Alet Dezenfektanı

Zeta 1, tüm cerrahi ve döner aletlerin temizliği için tasarlanmış, aldehit içermeyen bir dezenfektan çözeltisidir. Özellikle, bakterilere, mantarlara, çeşitli virüslere (HIV, HBV, HCV, H1N1, H5N1) ve tüberküloza karşı etkili olacak şekilde formüle edilmiştir.

Currency: евро

Описание

Zeta 1, tüm cerrahi ve döner aletlerin temizliği için tasarlanmış, aldehit içermeyen bir dezenfektan çözeltisidir. Özellikle, bakterilere, mantarlara, çeşitli virüslere (HIV, HBV, HCV, H1N1, H5N1) ve tüberküloza karşı etkili olacak şekilde formüle edilmiştir. Bu geniş spektrumlu etkinlik, sağlık alanında kullanılan aletlerin güvenli ve hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar, böylece hastalar ve sağlık çalışanları için enfeksiyon riskini azaltır.

Экономичный и удобный аспект этого решения заключается в том, что 1 литр чистящей жидкости можно превратить в 100 литров раствора. Это экономически выгодно и идеально подходит для длительного использования. При использовании в ультразвуковых устройствах или контейнерах для инструментов раствор может сохранять свою эффективность в течение недели, повышая простоту использования и эффективность.

Отзывы

Отзывов пока нет.


Будьте первым, кто оставил отзыв на “Zhermack Zeta 1 Ultra Alet Dezenfektanı”

1 Litre Konsantre